top of page

Samtidig oppdaget slitestyrerne de faktiske ekstra store

StartFragment

På vanskelige stier og ujevnproblemer handler den faktiske Speedcross fire om raskt fordi de kommer. Den faktiske intense, toothy yttersålen kombinert med en mottakelig, godt polstret mellomsåle, gjør det til å være det praktiske alternativet med hensyn til vanskelige ultramarathoner eller til og med ytterligere daglige tiltak. Den faktiske lugs levere en overdreven mengde holde med hensyn til slanke, velpleidede baner, selv om, og også utfallet http://www.lopeskonorge.com/zoom-vomero-12-c-119_212.html er virkelig en langsommere følelse omsetning når landskapet er faktisk mildere.

Slitestyrene opplevde noen få grep ved å bruke Speedcross 4 tynne kamp med midtfoten, kjent som "kvelende", sammen med Speedlace-programmet. Som du har sagt-testeren, "det er absolutt ingenting fort om dette når du ikke kan tilpasse nøyaktig hvor du har dette løs og tett. I tillegg har den en tendens til å slippe ut med tiden, noe som fører til at du slutter for å justere hver ting igjen. tommer

Som du slitasje tester plasserer den, "Salomon er berømt på grunn av sin mye dypere ta samt større lugs, og også Speedcross fire er ingen utelukkelse. Tommer Ved vanskelig, spesialisert landskap, så vel som innenfor fuktige, kjedelige problemer, par sko vurderer mot Speedcross fire. Samtidig oppdaget slitestyrerne de faktiske ekstra store lugs å bli overkill med hensyn til slanke stier, enkle små bergarter, samt fortau.

For noe skummelt, høyt fottøy, inkluderer den faktiske Speedcross fire en levende, mottakelig tur. Om banen, føles det ikke virkelig livløs eller til og med treg. Basert på wear-testerne, er det et fottøy som hver sikkert er opprettet for optimal sikkerhet i vanskelige problemer, men i tillegg flau om banen.

EndFragment


請稍後再來
文章發佈後將於此處顯示。
尚無標記。
bottom of page