top of page

Jordan 4 Retro sko hvis du ikke er vant til lite slippfottøy

StartFragment

Som alt Altras fottøy, inkluderer den eksepsjonelle fire. 0 en reduksjon på hæl-til-tå på 0 mm. Individuelt oppdager vi at fottøy sammen med fall assosiert med 0-4 mm har det mest effektive på banen, men Jordan 4 Retro sko hvis du ikke er vant til lite slippfottøy, kan du skifte rett til fottøyet som Eksepsjonell 4. 0. Det kan føre til noen vanskeligheter. Hvis du for tiden jobber innen fottøy med høyere slipp, slik som det fremgår av Eksepsjonell fire. 0 eller til og med noen form for null-slipp fottøy, for eksempel, foreslår alle oss å se på Altras omstilling Hensikt å forhindre utilsiktede skader og for mye verkende leggmuskulatur.

pounds

Selve eksepsjonell fire. 0 's reduserte kilo er mest sannsynlig blant de fleste fantastiske funksjoner. Det er ikke bare de nevnte ~ 48 gram eller 1,7 gram lettere i vekt for hvert fottøy sammenlignet med tidligere utgave, det er også lettere i vekt sammenlignet med praktisk talt alle andre fottøy jeg har brukt i det siste. Med hensyn til forskning, her er de faktiske Jordan MARS 270 sko nevnte hantler HELE OSS Mens dimensjon 9 for noe betydelig fottøy:

Derfor ja, det er et skånsomt fottøy, det virker også skånsomt og minimum når du sammenligner med annet fottøy, selv om du vil finne mye mer minimalt fottøy tilgjengelig.

Topp

Selve eksepsjonell fire. 0 'toppen bruker en blanding av tyngre semsket skinnmateriale i bakhælen eller midtfoten samt skånsom strikket nylonoverdel i fremre fot. Selve Jordan Spizike GS sko Eksepsjonell fire. 0 inkluderer en stiv gummiert fotstøtfanger som sikrer pent gjennom effekter Det er en spesiell forbedring i den praktisk talt ikke-eksisterende støtfangeren til stede i tidligere varianter.

Gordon Gianniny evaluerer de faktiske Altra Eksepsjonelle fire. 0 med hensyn til SORE

Toppen av rekvisita har en tendens til å være skånsom, elastisk, så vel som tilgivende. Vi har ikke møtt noen form for vanskeligheter med varme steder eller til og med blemmer. Selve eksepsjonell fire. 0 inkluderer et sladdet, burrito-stil, som er effektivt, foruten snørringsproblemet som er snakket om.

EndFragment


請稍後再來
文章發佈後將於此處顯示。
尚無標記。
bottom of page