top of page

Jordan 1 LOW cipő amelyet a talpba

StartFragment

Egy további, a felülről megvédett Jordan 12 Retro cipő lenne a lábfejek félig rugalmas TPU hőre lágyuló poliuretán lábujja, amelynek a lábainak teljes lábujja körül a futócipő végződik, és különösen kissé jelentősen alkalmas. a Jordan 1 LOW cipőből, amelyet a talpba helyeztek. Megbotlottam azért, mert sokunk számára elegendő tényező, amikor általában a lábfej lábujjait csíptem, és amikor az örömömre vágyom, amelytől általában a rózsaszínű lábujj területét szintén lefedik.

Ha a futócipőben sokkal nedvesebb éghajlattal rendelkező sportoló emberek számára az elsődleges Bushido valamilyen híres és nehéz feladata volt, akkor a futócipő szokása, hogy lassan, de biztosan szárítva ne legyen vízben. A Bushido II-től sokkal több kilátást fog felfedezni az ásványvíz felhasználásával, amely elősegíti a szerény háromszögek ürítését az ábrázolt finom hálószállal összekötve, az általános lábak alaprészével kapcsolatban, így azt állítottam, hogy ebben a hatalomban kisebb előrelépés van. Az ésszerűség szempontjából ez a futócipő hihetetlen feladat lehet azzal kapcsolatban, hogy megpróbálja megőrizni a zúzott követ a Jordan 3 Retro cipő mentén a futócipőn kívüli porral, bár az átfedések mennyiségén kívül bármilyen nyelv elősegíti a sok vízbeutazást. véleményem szerint azok voltak az ajánlatmegszakítók, amelyeket valóban másoknak szántak.

Úgy tűnik, hogy a Bushido II középtalpának nagy cseréjét szándékoztam mondani, amire mindig gondolom, valószínűleg javítja a kapcsolatot szinte az összes végfelhasználóval. Általában a Sportiva-nak van ilyen szervezete, bár rendkívül érzékeny 4 mm-es kétszeres vegyülettel rendelkező EVA / MEMlex kompressziós beállítású, térközkorú hab a középtalpból, amely gyakran határozottan elősegíti ezt a könnyű futócipőt az első Bushido-hoz képest, bár nem igazítja ezt a halomcsúcsot. észrevehetően. Valójában nem igazán az, hogy pontosan mi volt a telefonom valamilyen jól párnázott futócipővel, bár ezen kívül az 1. 5 mm-es sajtolt AVOI Jordan 1 MID cipő acél védi, sokkal több a lábba történő behatolás, de ugyanakkor megőrzi őket. felszíni gondolkodni látta ezt megelőzően. Ez a hátsó lábból érkező sokkcsökkentés kissé nagyobb védelmet nyújt a sarokütköző sportolóknak, bár a felület közelében maradnak. A lábak mindazonáltal korlátozott választékot tartalmaznak a futócipőből, annak www.kreencipok.com ellenére, hogy ezeknek az üzeneteknek a legtöbbje jelen van, bár valóban már évek óta azt gondolom, hogy a felület feletti védelem megkönnyíti a helyzetbe állítást. Ha általában a lábak súlya kisebb, Biztos vagyok benne, hogy ezek a középtalp üzenetek valószínűleg növelik ezt a futócipőt nyomvonal-félmaratoni rangsorban, hogy 50 k rangot segítsenek, vagy talán ugyanolyan összefüggést mutatnak a választék előrehaladásával, mivel a szinte bármilyen formájához kapcsolódó pályákra kevés idő szükséges.

EndFragment


請稍後再來
文章發佈後將於此處顯示。
尚無標記。
bottom of page